Informatie voor ouders

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur.

Flexibele opvang buiten de openingstijden is in overleg mogelijk.

 

Tarieven

Het uurtarief bestaat uit een vergoeding die u betaald aan het gastouderbureau en het uurtarief wat wij hanteren. Voor de actuele tarieven (standaard, flexibel en onkostenvergoeding) kunt u kijken in het Tarieven overzicht.

 

Urenregistratie
De uitgevoerde opvang incl. eventuele onkostenvergoeding wordt maandelijks geregistreerd op een maandstaat. De gastouder en ouder ondertekenen beiden deze maandstaat. Een kopie van deze maandstaat wordt ingeleverd bij het gastouderbureau. Het gastouderbureau zorgt voor de facturering van deze kosten.

 

Ziekte van de gastouder
Bij afwezigheid of ziekte van de gastouder wordt er voor vervanging gezorgd. Indien mogelijk zult u hiervan z.s.m. op de hoogte gesteld worden.

 

Feestdagen en Vakanties

Aan het begin van elk kalenderjaar krijgt u een overzicht met de vakanties en de feestdagen dat de gastouder gesloten is, zodat u uw vakanties daar eventueel op aan kunt passen. Indien u toch opvang wenst op een sluitingsdag kunt eventueel terecht op de andere locatie of u kunt bij ons om een vervangende gastouder vragen. Het overzicht van sluitingsdagen vind u ook op deze website.

 

Vakanties en vrije dagen van de ouders, graag een maand vantevoren doorgeven. Indien er geen gebruik wordt gemaakt van de opvang en het is niet tijdig doorgegeven worden de kosten wel in rekening gebracht.

 

Activiteiten

Door het jaar heen zullen er door de gastouders ook diverse activiteiten worden georganiseerd zoals tripjes naar de bossen, (verjaardags)feestjes ed. Al deze activiteiten zullen worden ingepland op de activiteitenkalender die u ook op deze website. Zo kunt u hiermee rekening houden als u uw kind wil inplannen voor de opvang.

Like & Share