De laatste nieuwtjes.....

31 december 2015

gastouderopvang Bien en Lien

 

Gelukkig Nieuwjaar!

 

Allereerst willen wij jullie allemaal een heel gelukkig 2016 toewensen!

Hoe gaat het er bij Bien en Lien uitzien in 2016? Bij Lien gaan er in de loop van het jaar wat kindjes weg wegens verhuizing en bij Bien gaan we lekker verder met het groepje wat we op het moment hebben. Bien en Lien hopen komend jaar wel nog enkele nieuwe kindjes te mogen verwelkomen. Bien heeft nog 2 plaatsen vrij voor structurele opvang op maandagochtend en dinsdag. Bij Lien is er nog plaats op maandag, dinsdag en woensdag. Dus als jullie nog bekenden hebben die opvang zoeken? Wij houden ons aanbevolen!

Onze vakantiedagen voor 2016 zijn ook ingepland. Je vindt ze onder het kopje "Informatie voor ouders".

Verder gaat het uurtarief vanaf 1 januari 2016 met 15 eurocent per uur omhoog, ook zijn de tarieven voor luiervergoeding, maaltijden ed. geindexeerd. Niet getreurd! De vergoeding vanuit de kinderopvangtoeslag gaat ook omhoog dus uiteindelijk gaat de vraagouder er niet veel van merken......

 

Groetjes Sabine en Alina

 

15 oktober 2015

gastouderopvang Bien


Dean is geboren!

22 september 2015 is onze zoon Dean geboren. Inmiddels zijn we redelijk herstelt en beginnen we weer in het dagelijkse ritme te komen. Dit betekent ook weer werken! Over een paar weekjes begin ik weer met de opvang. Ik heb al weer een viertal kindjes gepland staan, maar is nog plek voor meer! Het aantal plaatsen voor kinderen onder de twee jaar is beperkt, dus ben je geinteresseerd? Wacht niet te lang!


Groetjes Sabine

8 juli 2015

gastouderopvang Bien

 

Nieuwtjes omtrent zwangerschapsverlof/andere openingstijden

 

Zoals eerder vermeld zou ik met ingang van 7 augustus met zwangerschapsverlof gaan. Deze datum is met een week vervroegd. Mijn zwangerschapsverlof gaat nu in op 31 juli 2015.

 

Vanaf 7 december zal gastouderopvang Bien weer geopend zijn. Helaas ben ik niet meer 5 dagen per week open. Om ook genoeg tijd met mijn eigen kinderen door te kunnen brengen heb ik besloten om op woensdag te sluiten. Op deze dag is dus geen opvang meer mogelijk, ook geen flexibele! Noodopvang is natuurlijk altijd bespreekbaar.

 

Groetjes Sabine

 

 

21 april 2015

gastouderopvang Bien


It's a boy!


Eventjes een nieuwtje omtrent mijn zwangerschap.......we weten het geslacht! Het wordt een jongetje! De uitgerekende datum is 27 september 2015.


Zoals al eerder vermeld ga ik met zwangerschapsverlof van 7 augustus tot 7 december. We hebben twee andere gastouders in Heeze bereid gevonden om tijdelijk opvangplaatsen ter beschikking te stellen aan mijn gastkindjes. Ook Lien in Geldrop kan eventueel nog bijspringen.

Dus........zoekt u nog een gastouder in Heeze die plek vrij heeft? Stuur even een mailtje of bel, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.


Groetjes Sabine24 maart 2015

gastouderopvang Bien


Nieuwe kindjes!


In april starten er weer twee nieuwe kindjes bij Bien. Jazzlyn (geboren 12-2014) komt flexibel en Seppe (geboren 02-2015) komt iedere donderdagochtend.


Dit zullen voorlopig de laatste nieuwe kindjes zijn die gaan starten bij Bien. In verband met mijn zwangerschapsverlof heb ik pas weer vanaf 1 januari 2016 plaats voor nieuwe kindjes. Ik heb nog verschillende plaatsen vrij voor vaste opvang, dus wil je verzekerd zijn van opvang in 2016 reserveer dan alvast nu een plekje!


Groetjes Sabine9 februari 2015

gastouderopvang Bien

 

Zwanger

 

Babietjes worden zo snel groot en we kunnen er maar geen genoeg van krijgen......... Wij verwachten ons vierde kind medio/eind september 2015. De zwangerschap is nog maar heel pril, dus zodra wij hierover meer kunnen vertellen schrijf ik een nieuw berichtje!

 

Wel kan ik alvast melden dat ik mijn zwangerschapsverlof gepland heb staan van 7 augustus tot 7 december. Uiteraard wordt er voor vervanging gezorgd. Zodra er meer bekend is laat ik het jullie weten!
22 november 2014

gastouderopvang Bien en Lien

 

Tariefswijziging

 

Zoals jullie wellicht weten wordt jaarlijks het uurtarief voor de kinderopvangtoeslag bijgesteld. Per 01-01-2015 gaat het uurtarief omhoog van € 5,37 naar € 5,48.
Deze bijstelling geeft ons de mogelijkheid om ook op ons uurtarief een inflatiecorrectie te doen. Per 01-01-2015 verhogen wij ons standaard uurtarief van € 5,00 naar € 5,15.
Binnenkort ontvangen alle ouders een brief inzake deze tariefswijziging, met het verzoek deze te ondertekenen. Zo kunnen het gastouderbureau en wij dit administratief verwerken en in het dossier vastleggen.

 

Groetjes Sabine en Alina

 

 

 

4 september 2014

gastouderopvang Bien

 

BABYBOOM!

 

Met trots stel ik aan jullie voor:

Onze dochter Britt Slikker, geboren 15 juli 2014

 

Maar dit is niet de enige baby die is geboren. Er zijn maar nog maar liefst 3 baby's geboren in augustus die allemaal zullen komen spelen bij gastouderopvang Bien vanaf november/december.

 

Gefeliciteerd papa en mama van:

Don van Rooij, geboren 3 augustus 2014

Lieke Knoop, geboren 5 augustus 2014

Rik de Jong, geboren 22 augustus 2014

 

Groetjes Sabine

 

7 april 2014

Gastouderopvang Bien

 

Zwangerschapsverlof

 

Ik ga met zwangerschapsverlof van 11 juni tot 1 oktober. In deze periode kan de opvang gewoon doorgaan, want Gastouderopvang Lien komt een handje helpen! Van 7 juli tot 1 augustus ben ik helemaal gesloten, check de vakantieplanning om op de hoogte te blijven van de actuele sluitingsdagen.

 

Oh ja, wisten jullie dat het een meisje gaat worden?

 

Groetjes Sabine

 

29 januari 2014

Gastouderopvang Lien

 

Eerste aanmeldingen binnen

 

De eerste aanmelding is binnen! Van maart t/m juni komt er gezellig een kindje spelen omdat de vaste gastouder met zwangerschapsverlof is en vanaf november komt er ook een baby spelen en ontdekken.

 

Maar wij hebben nog plek voor meerdere kindjes!
Zoekt u nog opvang flexibel of vaste dagen? Laat het ons weten en kom gezellig een keer kennismaken.

Tot snel!

28 januari 2014

Gastouderopvang Bien

 

Volop aanmeldingen


Weer een aanmelding binnen. Wederom een baby, helemaal leuk!

Doordat ik zelf een baby verwacht en nu al drie baby's ingeschreven heb staan, heb ik helaas vanaf augustus 2014 tot medio 2015 geen plek meer voor kinderen onder de 1 jaar! Kinderen kunnen natuurlijk wel op de wachtlijst gezet worden. Zij worden dan geplaatst zodra ze 1 jaar zijn geworden.

Ik heb nog op alle dagen vaste kindplaatsen vrij.

Op dit moment heb ik ook geen plek meer voor flexibele contracten. Kinderen met vaste contracten kunnen altijd incidenteel op andere dagen worden opgevangen.

20 december 2013

Gastouderopvang Bien

 

Goedkeuring van GGD

 

Afgelopen week heb ik de inspectie van de GGD gehad. Alles is goed bevonden en vandaag is dan ook het inspectierapport naar de gemeente gestuurd. De gemeente gaat nu de stukken in orde maken zodat mijn inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang definitief wordt! Mijn LRK-nummer is 480817819 Noteer dit nummer goed, want dit heb je als vraagouder nodig om kinderopvangtoeslag aan te vragen.

 

Helaas heb ik zo'n vermoeden dat de gemeente de komende twee weken niet meer veel werk zal verrichten en mijn inschrijving dus op 1 januari nog niet definitief zal zijn, maar ik heb goede hoop dat ik 1 februari officieel open kan!

 

Groetjes Sabine

15 december 2013

Gastouderopvang Bien

 

ZWANGER!!

 

Ik kan jullie vertellen dat ik zwanger ben! 23 juli 2014 is de uitgerekende datum. Gaat dit betekenen dat de opvang tijdelijk dicht gaat? Nee hoor! Gastouderopvang Bien blijft gewoon open (op 3 weken zomervakantie na, zie vakantieplanning). Er komt vanaf begin juli tot begin september gewoon regelmatig iemand mij ondersteunen met de zorg voor de kinderen. Wie dit gaat worden is nog niet helemaal duidelijk, maar zodra ik hier meer over weet breng ik jullie meteen op de hoogte.

 

Verder kan ik jullie nog vertellen dat komende week de keuring van de GGD gaat plaatsvinden en dat ik per 1 februari dus officieel kan beginnen met de kinderopvang. Ik heb al verschillende inschrijvingen binnen, er zijn zelfs al plekjes gereserveerd voor baby's die nog geboren moeten worden! Toch heb ik nog een aantal plaatsen over, met name op maandag en dinsdag. Op donderdag en vrijdag zit ik helaas al bijna vol. Wil je nog aanmelden wees dan dus snel!

 

Groetjes Sabine

Like & Share